subscribe: Berichten | Reacties

Instagram: hippe foto’s maken op iOS & Android

1 comment
Instagram: hippe foto’s maken op iOS & Android

Instagram, de meest populaire foto-applicatie voor iPhone, heeft na lang wachten ook zijn weg gevonden naar Android. Vanaf vandaag is het namelijk beschikbaar op Google Play (voorheen Android Market). Op iPhone heeft het al meer dan 15 miljoen gebruikers en dit zal alleen maar blijven groeien met dank aan de gemakkelijke gebruiksmethode en de toffe resultaten!

Wat is het juist?

Iedere smartphone heeft zijn eigen camera-toepassing waar je foto’s en video mee kan maken. Dit zijn over het algemeen redelijk standaard applicaties die weinig creativiteit toelaten. Instagram voegt hier het een en het ander aan toe zodat iedereen makkelijk originele een mooie plaatjes kan maken, zonder daarvoor veel kennis of talent te hebben, alleen wat verbeelding.

Hoe werkt het?

Na het installeren van de applicatie op je Androidtoestel of je iPhone dien je je te registreren op Instagram. Hierna kan je vrienden zoeken op je sociale media of via je telefooncontacten. Vervolgens kan je ook populaire fotografen volgen bij de suggesties, dit zullen ondermeer bekende mensen zijn maar ook het kantoor van Instagram heeft zijn eigen account.

Eenmaal je alles ingesteld hebt kan je aan de slag met het echte werk: foto’s nemen. Instragram heeft zijn eigen geavanceerde camera-applicatie ontworpen die je toelaat meer uit je camera te halen. Na het nemen van je foto begint het pas. Nu kan je allerhande filters toepassen om je foto wat aantrekkelijker te maken, het ene heeft meer een echte retro-look en het andere gaat dan meer spelen met de kleuren in je foto.

Eenmaal je tevreden bent met het resultaat kan je de foto uploaden naar de instragram website. Daar kan iedereen je kunstwerk bewonderen en delen. Via de applicatie kan je je foto ook rechtstreeks naar facebook en twitter sturen waar deze rechtstreeks in je timelime wordt opgenomen.

Screenshots & voorbeelden

 Gratis downloaden

Gratis downloaden kan je via de Google Play voor Androidtoestellen of via iTunes voor iOS-apparaten.

  1. diana zegt:

    Missy diana ghislain

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>